RÓLUNK PÁKOLICZ MIHÁLY okleveles gyógymasszőr, természetgyógyász

1971-ben születtem Szentendrén. A masszázs iránti érdeklődésem az ezredforduló környékén vált nyilvánvalóvá számomra. 2003-ban talpreflexológiával kezdtem a tanulmányaimat, majd egy évvel később elvégeztem az államilag elismert gyógymasszőr képzést. Ezek után több alternatív masszázs- és egyéb gyógyterápia alapjaival ismerkedtem, mint a Shiatsu, kiropraktika, akupresszúra, Reiki, hagyományos gyógymódok.
2014-ben elvégeztem a Kinesio- és Acu-Taping tanfolyamokat. 2015-ben részt vettem az SMR - Self Myofascial Release képzésen és a WaveMOTION 3D kezelési technikát is elsajátítottam. A mozgásszervi panaszok fiziológiás megközelítése mellett tanulmányoztam az elváltozások lelki összetevőit és biológiai értelmét is, ez utóbbit az Újmedicina szemlélete alapján. 2021-ben elvégeztem a BGA (Bene Gerincakadémia) Jóga és Gerinc tanfolyamát, ami meghatározó irányt mutatott a mozgás világába. Ugyanebben az évben elvégeztem a BGA Mozgásneuro tanfolyamát, ami a mozgás és az idegrendszer összefüggéseit taglalja. 2022-ben elvégeztem a BGA Biomechanika tanfolyamát és végül az NMPT képzést és NMPT instruktor lettem, ami gyakorlatban az egész tanulmányi folyamat megkoronázása volt. Mindeközben sikeres OKJ vizsgát tettem fitness instruktorként. Ugyanebben az évben elkezdtem Halmai Lászlótól tibeti hangtál kezeléseket tanulni, jelenleg az alapképzést végeztem el.


A gyógyulás folyamatát a masszázs és energetikai kezelések mellett az önismeret, az ember fizikai-energetikai-lelki működéseinek megismertetésével igyekszem megtámogatni.

Saját magamon, több komolyabb betegségen és elváltozáson keresztül fedeztem fel a test és lélek öngyógyító képességét, illetve megismertem pár ehhez szükséges gyakorlati lehetőséget is. Ezeket adhatom át Neked is, ha eljössz hozzám.

PÁKOLICZ PATRIK svédmasszőr

1994-ben születtem, Budapesten. 2016 novemberében szereztem szakmai oklevelemet az International Massage Academy akkreditált tanfolyamán, ahol elsajátítottam a svédmasszázs szakszerű alkalmazásának fogásait, speciális technikáit. Munkám során a masszázstechnika lehetőségeit, a módszer gyógyító hatásait az Ügyfeleim testi- és lelki panaszainak enyhítésére használom. Munkámat kiemelt körültekintéssel végzem, az igények maximális figyelembe vétele mellett, hogy Vendégeimnek a lehető legkellemesebb személyre szabott relaxációs élményt nyújthassam. Önképzésem folyamatos, melynek során masszőri eszköztáramat folyamatosan bővítem a legújabb hatásos módszerek elsajátításával és alkalmazásával.


oklevelek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése