3D relax

Forradalmian új kezelési koncepció és wellness élmény! Magyarországon elsők között a MASSZÁZSPONT-ban, Szentendrén, a Szentlászlói út 100. szám alatt!

WaveMOTION 3D relax kezelő- és wellnesságy


Tökéletes ellazulás és teljes kikapcsolódás akár fél óra alatt a WaveMOTION 3D relax kezelőágyon! 3D relax kezelés árak:   7.000 Ft/30 perc
                                       10.500 Ft/45 perc
                                       14.000 Ft/60 perc

 
 
BEJELENTKEZÉS telefonon: +36-20-913-8673


Cím: MASSZÁZSPONT Szentendre, Szentlászlói út 100. 


Az alábbi magyar feliratos videón megtekinthető a kezelés folyamata és hatásmechanizmusa:
Nagyon kevés kezelési metódus létezik, ami olyan mélyen relaxált állapothoz vezet, mint a Watsu vagy az Aquabalancing. A vízi terápiák legfőbb elemeit a szárazföldre hozva – sokkal kevesebb erőfeszítéssel – egyszerűen megteremthetők a feltételek a mély-relaxációs kezelésekhez. A WaveMOTION, ez az új fejlesztésű kezelőágy olyan speciális fekvőfelülettel rendelkezik, ami egyszerre oszcillál és forog. Ez az egyedülálló fejlesztésű kezelőágy lehetővé teszi, hogy a ringatás és forgatás élményét és előnyeit időben és térben egyszerre váltsuk ki. Mindemellett a kezelőágy fixálható, így a hagyományos masszázskezelésekkel széles skálán kombinálható.


A kezelés kifejlesztését Matthias Kühl, német természetgyógyásznak köszönhetjük, aki több, mint 20 éves praxisának gyakorlatát adoptálta a WaveMOTION kezelőágyra. A metódus különféle kezelések előnyeit ötvözi, az ízület lazító technikákat, a Trager-módszer, a hawai-i Lomi Lomi masszázs, a Shiatsu, a Thai masszázs elemeit az általános oszteopátiás kezelésekkel.

A kezelés ezen az ágyon a kliens/beteg számára a súlytalanság érzetét kelti a tér mindhárom síkjában. Ez különleges és egyedi megtapasztalás, melyet egyébként csak a vízben vagy a világűrben élhet át az ember. A hatás igen meglepő: a terapeuta által keltett ritmusos és lágy mozdulatok nagyon mély relaxációhoz vezetnek. A WaveMOTION kezelés hangsúlyos hatása, hogy mobilizálja és vitalizálja az egész testet.
A kezelés tökéletes azoknak is, akik más, ruhátlanul végzett kezeléseknél kényelmetlenül érzik magukat, mivel a WaveMOTION technika ruhán keresztül kivitelezhető.

Testsúly határ 150 kg.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése