2012. november 29., csütörtök

TAPASZTALATAIM A TALPREFLEXOLÓGIÁBAN



Tíz éve foglalkozom a talp reflexzónáinak masszázsával és lehet, hogy hihetetlenül hangzik, de minden esetben javult a kliens állapota. Csodás adománya ez a természetnek vagy a teremtőnek, ahogy tetszik :-)
Magamon is rendszeresen használom a fogásokat és néha azon tűnődöm, hogy miért keresik mégis olyan kevesen ezt a mellékhatások nélküli, idegen anyagokat mellőző módszert. Az igaz, hogy én nem vagyok reklámszakember, ráadásul úgy gondolom, hogy jó munkához nem kell cégér, mégis az emberek hamarabb vesznek be pirulákat (függetlenül attól, hogy használnak-e) vagy mennek dokihoz, mint választanak természetes gyógymódokat. Többnyire akkor keresnek fel természetgyógyászt vagy más alternatív terapeutát, ha már nem látnak más lehetőséget. Ez persze nem rossz vagy jó, csak egy kis írásos gondolatfűzés. Végül is az általunk általánosan használt forrásokból (TV, rádió, újság, pletyka) a külső megoldásokra kondicionálódtunk. 

A talpmasszázs sokszor már a legelső alkalommal enyhíti a tüneteket és azonnal beindítja a szervezetünk öngyógyító folyamatait. A legtöbb esetben 4-6 alkalom után teljesen elmúlnak a kellemetlen érzések és 10, maximum 20 alkalomnál több eddig egyetlen esetben kellett a kívánt eredmény eléréséhez. Csak, hogy néhányat említsek az elmúlt 10 év eseteiből: PMS szindróma, különböző allergiás reakciók, reflux, vesemedence gyulladás, vesekő, petefészek ciszta, vastagbél fekély, nyombél fekély, meddőség, migrén. A reflexzónák masszázsát általános energetikai állapot javításra, betegségek megelőzésére is javaslom. Azt nem állítom, hogy a hozzám ellátogatók kizárólag a masszázstól gyógyultak meg. Az elmúlt évek tapasztalata azt mutatja, hogy azoknál intenzívebbek a változások, akik más módokon is tesznek az Egész-ségükért. Ez lehet fizikai vagy lelki plusz, vagy a kettő egyszerre. Gyakran javaslok gyógynövényeket, diétát, pihenést és mozgást. A terápia kiegészíthető relaxációval, meditációval, önismereti elmélyüléssel vagy csak egyszerű lecsendesedéssel. 

Köszönettel veszek bármilyen kérdést a terápiával és a betegségekkel kapcsolatosan!

Egész-ségedre!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése