2022. szeptember 8., csütörtök

NMPT ÓRÁK

 


 

Személyes tapasztalatom alapján úgy látom, hogy a leghatékonyabb néhány egyéni, esetleg páros alkalommal vagy félnapos intenzív, csoportos workshop-pal kezdeni az NMPT módszertannal való ismerkedést.

Mindkét forma alkalmas az alapvető elméleti, gyakorlati tudás és legfőképpen a tapasztalati élmény megszerzésére.
Úgy vélem, hogy más eredményt lehet elérni, ha tisztában vagyunk az elmélettel, hogy mit és miért csinálunk egy NMPT órán. Számtalan mozgásos órán csak a gyakorlatokat tanítják meg, sok esetben sajnos széleskörű szakmai rálátás nélkül. A miértek és hogyanok megértése ráadásul nagyban segíti a hosszú távú eredmények elérését. Miért? Elsősorban azért, mert erőt ad elkezdeni az adott napi gyakorlást. A fejlődés egyik akadálya, ha nem látjuk a célhoz vezető út előre tudható részeit. Előbb utóbb csökken az új módszer hozta lelkesedés és gyakran már az elvárható eredmények elérése előtt abbahagyjuk a gyakorlást.
Alapvető a gyakorlatok helyes kivitelezése. Az első alkalmakkor az izolált NMPT gyakorlatokkal kezdünk, de ezeket fontos jól végezni, hogy a megfelelő módon és irányba fejlődjünk.
Aminek én extra figyelmet szentelek az pedig az átélt élmény, az érzettapasztat. A legtöbb tapasztalás, amit eddigi életemben átéltem, erre mutat. A meghatározó szokásaink, a pozitív és negatív élményeink, reakcióink, sőt még a proaktív képességünk is élmény, amelyek a testben átélt érzetek alapján élődnek meg. Az utóbbi években a tudomány intenzíven vizsgálja ezt a területet.
Az óráimon nagyon fontosnak tartom, hogy megérezd mi történik a testedben. A változás, a fejlődés nélkülözhetetlen része, hogy kapcsolódjunk a testünkkel, a testben átélt érzetekkel. A testünk tudja mi a legjobb nekünk, de ha nem figyelünk rá, nem érezzük, nincs megfelelő kapcsolatunk a testünkkel, akkor nem biztos, hogy számunkra kedvező irányba fogunk változni. Például az előretolt fejtartás kialakulásának egyik oka, hogy nem érezzük vagy nem vesszük figyelembe a testérzetet, a feszülést a nyakizmokban. Ez a feszülés a jelzés, hogy ezt a tartást hosszútávon nem érdemes fenntartani.

Amint megérzed a tested jelzéseit, amint ráérzel a testeddel való összhangra, elkezdhetsz együttműködni vele és ez fogja a legnagyobb profitot hozni számodra.

Amennyiben felkeltettem az érdeklődésed a testtartás javítás iránt, várlak szeretettel egyéni, páros és csoportos órákra, illetve 3x2 órás workshopra. 

Az órákra kényelmes szabadidő ruhában gyere és hozz magaddal jógaszőnyeget, ha van. Parkolóhely nem mindig van a közelben, gyere 5-10 perccel hamarabb vagy biciklivel. (A bringát az előkertben, zárt kapu mögött tudod hagyni.)

Egyéni órák díja 8.000 Ft

 

Páros órák díja 6.000 Ft/fő

 

Csoportos (4-6 fő) órák díja 4.000 Ft/fő (1-2 egyéni óra alapfeltétel a csoportos órán való részvételhez)

Csoportos órák időpontjai (5 perccel előbb érkezz!):

hétfőn és csütörtökön 8-9

kedden 18.30-19.30 

 

3x2 órás workshop 24.000 Ft/fő (4-6 fő lehet egy csoportban)

 

Az órákon és  workshopokon való részvétel telefonos bejelentkezéssel egyeztethetők, a csoportos workshop időpontokat a személyes FB oldalamon és a Masszázspont FB oldalon hirdetem meg.

 

Bejelentkezés az órákra és workshopokra telefonon: +3620 9138 673


Cím: Szentendre, Szentlászlói út 100.








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése