2020. július 30., csütörtök

AMIT DERÉKFÁJÁSRÓL ÉS A PORCKORONGSÉRVRŐL TUDNI KELL!

A MEGFELELŐ INFORMÁCIÓ TUDÁST AD ÉS E KETTŐ EGYÜTT ARANYAT ÉR!


Bene Máté az emberi gerinc degeneratív elváltozásainak gyógyítására és a gerinc betegségek megelőzésére, tudományos alapokon létrehozott terápiás megközelítése forradalmi. A szakemberek évtizedekig nem látták a fától az erdőt, azaz a gerincsérvtől és bizonyos izomfunkcióktól a testünkben oly régen működő izom-kötőszövetes, gerincstabilizáló fűző, illetve az apró, multidifus izomok működésének jelentőségét. Sőt, sajnos 1987 után - amikor ez a felfedezés napvilágra került - is csak lassan kezdték ez alapján újragondolni a gerinc degeneratív elváltozásainak kezelését, illetve az ilyen elváltozások megelőzésének megismertetését. 

Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy Bene Máté ilyen alapos, szakmai, tudományos és emberi módon közelíti meg a témát és fejleszti módszerét, illetve teszi elérhetővé számunkra. 

Gyógymasszőrként és sok különböző mozgásforma gyakorlójaként van némi rálátásom a témára. Olvasom, hallgatom, nézem Bene Máté munkásságát. Online tanfolyamait végeztem és beiratkoztam a következő élő tanfolyamára is. Végzem az ajánlott gyakorlatait és testemen érzem, hogy nagyon rendben van, amit ad. 

Szeretettel ajánlom a porcorong.hu weboldalt, amin minden fontos ide vonatkozó infó megtalálható! 

https://porckorong.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése