2023. február 3., péntek

NMPT csoportos óra

Testtartásunk karbanTARTÁSA mindig aktuális. Ehhez biztosítok teret és szakmai figyelmet 5-6 résztvevő számára minden hétfőn reggel 8 órától.

Ne hagyományos tornára számíts. Ne is valami nagyon speciálisra. A három legfontosabb dolog, amit szem előtt tartunk az a jelenlét a testünkben és a térben; az, hogy jól érezzük magunkat a testünkben, a gyakorlás közben; és hogy a mozgásminták javításával a lehető legtermészetesebb testtartást érjük el.
 
A valódi jelenlét azért fontos, hogy átéljük amit csinálunk. Hogy megismerjük a határainkat és azt, ahogyan ezt a legharmonikusabban tudjuk tágítani.
A gyakorlás közbeni jó érzés azért fontos, mert a testünk, az idegrendszerünk mindent érzékel. Az idegrendszer a kellemetlen vagy fájdalmas érzetekre leginkább befeszül, ami pont ellentétes irányba hat, ahhoz képest, amit el szeretnénk érni.
A testtartás jelentőségét pedig ki sem kell hangsúlyozni. Általában tudjuk, hogy mi a baj a tartásunkkal, sokszor még az okokat is ismerjük. Ha más miatt nem, akkor abból ahogyan fáj, feszül, bemerevedik.

Amikben segíthetek az órákon:
- kapcsolatfelvétel a testtel
- test- és érzettudatosság javítása
- a természetes testtartáshoz szükséges területek lazítása, nyújtása, erősítése, trénelése
- a természetes testtartás összetevőinek megismertetése (hogy a gyakorlati tudás összeérjen az elmélettel)
- az önálló gyakorlás és a hétköznapi tevékenységekkel való adaptáció elősegítése


Bejelentkezés szükséges (fontos, hogy kényelmesen elférjünk)! Tel: +36209138673

Tapasztalatok alapján az óra mindig hosszabb, mint egy óra. Úgy készülj, hogy ne kelljen 9-kor kilépned az ajtón. Illetve, kérlek, hogy érkezz az óra előtt 5 perccel, hogy pontosan és együtt kezdhessünk. Köszönöm!

Előfeltétel egy-két egyéni foglalkozás vagy NMPT wookshopon való részvétel.

Helyszín: Szentendre, Szentlászlói út 100.

Az óra díja 4.000 Ft.

Várlak szeretettel!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése